Trädgårdsskötsel i sommar

När solen börjar titta fram och våren och sommaren är på intåg där är det dags att börja tänka på trädgården igen. Du kanske redan har en blomstrande trädgård eller går i tankarna på att göra något åt gräsplätten bakom huset äntligen? Här kommer lite tips för dig för den svenska trädgården.

Grovgörat i en trädgård

Är du väldigt intresserad av trädgårdsskötsel men allt grovgöra känns stressigt och för tidsomfattande? Saker som att klippa gräset eller att behöva klippa häckarna och ta bort allt ogräs som alltid kommer? Nu finns hjälp att få som låter dig fokusera på enbart de roliga delarna av din trädgårdsskötsel! Surfa in på https://www.yepstr.com/se/tradgard och få hjälp till ett bra pris redan idag! Yepstr är en tjänst som ger ungdomar i din närhet en möjlighet att tjäna pengar och ger dig en trygghet av tillförlitlig hjälp hemma! Tänk att komma hem till nyklippt gräs i trädgården, den känslan går nästan inte att slå. Och vad mycket tid du får över till din odling, oavsett om det är blommor eller grönsaker du är intresserad av!

Odling i Sverige

Det mest självklara att odla i Sverige är ju såklart potatis och även morötter och det finns kanske inget godare än att äta nyodlat från sin egen trädgård. Men visste du att du även kan odla riktigt goda champinjoner och avokado i din svenska trädgård? Eller varför inte tomater, citroner, selleri och chilipeppar? Pratar vi bär så går det alldeles utmärkt att odla hallon, blåbär, krusbär och vinbär. Och så svenska jordgubbar, inte att förglömma! Älskar du blommor och vill ha något lättodlat så titta lite på att plantera sommarmalva, rosenskära, solrosor och blåklint.

Visste du att det finns många ätbara blommor? Det blir mer populärt för varje år och högt i kurs står krasse, gurkört, kamonill, ringblomma, lavendel och lejongap.

Klassiska blommor att odla är givetvis pelargonen, tulpanen och rosen. Finns det något finare än att gå ut i en blomstrande trädgård full av härliga dofter och bara få njuta av sommaren?

Se till att få ditt ogräs rensat tidigt, dina häckar och buskar klippta och gräset fixat så du kan inreda din trädgård som din egen oas och sitta där i sommar i solen.

Related Posts

_

mts_newsonline